Inici -> Identificaciˇ electr˛nica

Accessibilitat platges

Accesibilitat Platges

Bany accessible a les platges de Palma

BANY ACCESSIBLE A LES PLATGES DE PALMA


El dia 8 de juny s'obriran al bany tots els punts de bany assistit de les platges de Palma (Cala Major, Can Pere Antoni, Ciutat JardÝ, Cala EstÓncia i Platja de Palma, balnearis 7 i 15). La passarelĚla d'accÚs a la mar estarÓ oberta als usuaris que no hagin de menester cap tipus d'assistŔncia, per˛ el seu ˙s serÓ restringit quan l'emprin les persones que hagin solĚlicitat cita prŔvia. Els banys d'accessibilitat i les dutxes estaran tancats.

Els usuaris que hagin de menester assistŔncia han de demanar cita prŔvia telefonant als n˙meros 675 618 506 / 691 261 829. Es donarÓ cita cada hora i quart a dues persones a totes les Órees, excepte a la de la Ciutat JardÝ, on es donarÓ hora fins a sis persones. Els horaris d'atenciˇ seran:

Fins al 15 de juny i del 16 al 30 de setembre:
d'11:00 a 18:00 hores de dilluns a diumenge (fins a les 19:00 hores a Cala Major).

Del 16 de juny fins al 15 de setembre:
de 10:00 a 19:00 hores de dilluns a diumenge (fins a les 19:30 hores a Cala Major).

Tots els usuaris hauran d'anar acompanyats de les persones que els calguin per fer les operacions necessÓries per gaudir del bany (transferŔncia des de la cadira de rodes a l'amfibugui o a les crosses adaptades o viceversa). No hi haurÓ contacte fÝsic entre el socorrista i l'usuari mÚs que en cas de perill.

El socorrista supervisarÓ i donarÓ les instruccions correctes per a mantenir la seguretat de l'usuari, oferirÓ el material d'accessibilitat que calgui i el netejarÓ i desinfectarÓ un cop hagi estat usat. TambÚ realitzarÓ vigilÓncia estÓtica per a la supervisiˇ de la correcta utilitzaciˇ del material i control de seguretat.

Documents relacionats

22 de juliol de 2020
Relaciˇ alfabŔtica de trÓmits i serveis Lateral Seu - Certificat ResidŔncia Perfil del contractant Tauler d'edictes i anuncis TrÓmits altres administracions - 060 Lateral_TrÓmits Govern de les Illes Balears Calendari dies inhÓbils Interrupcions del servei Validaciˇ de documents Queixes i suggeriments Ajuda de la Seu Electr˛nica

Ajuntament de Palma
Plaša de Santa EulÓlia 9. 07001 Palma (Illes Balears)
TelŔfon: 010 / 971225900 / 630308226
Correu electr˛nic: ajuntament@palma.cat