Inici -> Firma electr˛nica

Firma electr˛nica

Serveix per a firmar electr˛nicament un document. "╔s la manera de firmar els documents electr˛nics."

 QuŔ Ús?

 La firma electr˛nica Ús una acciˇ voluntÓria i identificadora del firmant. Qui firma un document certifica que n'Ús l'autor i que n'aprova el contingut.

Per a poder firmar electr˛nicament s'ha de disposar d'un certificat digital. La relaciˇ entre certificat digital i firma electr˛nica Ús semblant a la que hi ha entre un DNI i el fet de firmar a mÓ cada vegada que es necessita.

QuŔ permet?

Permet firmar electr˛nicament solĚlicituds i altres documents garantint la identitat de l'autor i la integritat del contingut. Sempre es podrÓ comprovar que el document firmat no ha estat modificat desprÚs.

Com es pot obtenir?

Per a poder firmar documents electr˛nicament s'ha de disposar d'un certificat digital que s'ha de solĚlicitar a una autoritat de certificaciˇ reconeguda, la qual desprÚs de verificar les dades personals proporcionades pel solĚlicitant emet el certificat.

La firma electr˛nica a la Seu Electr˛nica de l'Ajuntament de Palma

La Seu Electr˛nica de l'Ajuntament de Palma permet als ciutadans firmar electr˛nicament les solĚlicituds i altres documents adjuntats en els trÓmits que ho requereixen.

Cas d'˙s

Dins la Seu Electr˛nica de l'Ajuntament de Palma la firma electr˛nica s'utilitza per a presentar solĚlicituds, escrits i comunicacions al Registre TelemÓtic.

Quan faceu un trÓmit que requereix l'˙s del Registre TelemÓtic (per exemple, una solĚlicitud genŔrica) l'aplicaciˇ us demanarÓ que firmeu el formulari amb les dades solĚlicitades i els documents annexats fent clic al botˇ "Firmar". Sempre, abans de firmar, caldrÓ el vostre consentiment.

25 d'abril de 2013
Botˇ_SE_Carpeta Ciutadana TrÓmits altres administracions - 060 Lateral_TrÓmits Govern de les Illes Balears Tauler d'edictes i anuncis Ajuda de la Seu Electr˛nica

Ajuntament de Palma
Plaša de Santa EulÓlia 9. 07001 Palma (Illes Balears)
TelŔfon: 010 / 971225900 / 630308226
Correu electr˛nic: ajuntament@palma.cat