Inici -> Identificaciˇ electr˛nica

Identificaciˇ electr˛nica

Serveix per a identificar-se a mitjans en lÝnia. "╔s com mostrar el DNI."

QuŔ Ús?

La identificaciˇ electr˛nica Ús una acciˇ voluntÓria del ciutadÓ que necessita confirmar la seva identitat per a dur a terme determinades accions. Per a poder identificar-se electr˛nicament ha de disposar d'un certificat digital.

QuŔ permet?

La identificaciˇ electr˛nica permet accedir de forma segura a informaciˇ personal i a continguts restringits.

Com es pot obtenir?

Per a poder identificar-se electr˛nicament s'ha de disposar d'un certificat digital que s'ha de solĚlicitar a una autoritat de certificaciˇ reconeguda, la qual desprÚs de verificar les dades personals proporcionades pel solĚlicitant emet el certificat.

La identificaciˇ electr˛nica a la Seu Electr˛nica de l'Ajuntament de Palma

La Seu Electr˛nica de l'Ajuntament de Palma permet als ciutadans identificar-se electr˛nicament quan les accions que volen dur a terme ho requereixen o ho permeten.

Cas d'˙s

Dins la Seu Electr˛nica de l'Ajuntament de Palma el certificat digital serveix per a fer els trÓmits que requereixen autenticaciˇ.

El certificat digital tambÚ serveix per a accedir a la informaciˇ de la vostra carpeta ciutadana. Per exemple, des de la Seu Electr˛nica podreu consultar les vostres dades personals, els avisos, els trÓmits iniciats i finalitzats, i rebre notificacions.

25 d'abril de 2013
Botˇ_SE_Carpeta Ciutadana TrÓmits altres administracions - 060 Lateral_TrÓmits Govern de les Illes Balears Tauler d'edictes i anuncis Ajuda de la Seu Electr˛nica

Ajuntament de Palma
Plaša de Santa EulÓlia 9. 07001 Palma (Illes Balears)
TelŔfon: 010 / 971225900 / 630308226
Correu electr˛nic: ajuntament@palma.cat